Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Με την πρέπουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στον εορτασμό παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που παρακολούθησαν τις μαθητικές παρελάσεις, αλλά και την παρέλαση σωματείων και συλλόγων αποδίδοντας θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μετά την ολοκλήρωση των παρελάσεων και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες, ο κ. Μαυρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την εθνική επέτειο: «Με κάθε μεγαλοπρέπεια και απόδοση φόρου τιμής στους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους στους ηρωικούς ιστορικούς αγώνες της εποποιίας του 1940, έγιναν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας. Τιμή και δόξα για τους Αθάνατους Ήρωες του πολέμου! Αιώνια τους η μνήμη. Οφείλουμε ως Έθνος να στεκόμαστε μπροστά στο μνημείο και να καταθέτουμε δάφνινα στεφάνια και να υποκλινόμαστε ως ελάχιστο φόρο Τιμής αναγνωρίζοντας ότι οι ήρωες μας, έδωσαν τη ζωή τους, ώστε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε τα αγαθά της Ελευθερίας. Βλέποντας σήμερα τις μαθήτριες και τους μαθητές να παρελαύνουν αισιοδοξώ ότι μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον τόσο για τον Δήμο μας, όσο και για την πατρίδα μας.

»Ευχαριστούμε θερμά την εκκλησία μας, τα σχολεία μας, τους φορείς και τους συλλόγους για τη συμμετοχή και την εξαιρετική παρουσία, καθώς και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης για την εύρυθμη πραγματοποίηση των παρελάσεων. Χρόνια Πολλά σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet