Με τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Φωτογραφία: minedu.gov.gr
Κοινωνία

Με τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Κόπτση συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης βρέθηκε στο υπουργείο μαζί με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων Γιώργο Τζιμέα (πρόεδρο), Άγγελο Μπάκα (αντιπρόεδρο) και Χρήστο Αντωνακέλη (γενικό γραμματέα) και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Κόπτση για μια σειρά εκπαιδευτικών θεμάτων.

Ο δήμαρχος, μετά τη συνάντηση, δήλωσε:

«Με τον κ. Κόπτση συνεχίζεται η καλή συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν με την προκάτοχό του κ. Γκίκα για τα εκπαιδευτικά θέματα και για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση των νηπίων, που ήταν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τον Δήμο μας. Σήμερα είχαμε τη χαρά να τον επισκεφθούμε μαζί με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων, με τους οποίους επίσης έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Ενημερωθήκαμε για τα σχέδια του υπουργείο Παιδείας, υποβάλαμε τα ερωτήματά μας και τις προτάσεις μας. Ο στόχος υπουργείου, Δήμου και Ένωσης Γονέων είναι κοινός: μαζί με τους εκπαιδευτικούς μας να προσφέρουμε ευκαιρίες και συνθήκες που να ευνοούν την εκπαίδευση για τους μαθητές της Λυκόβρυσης και της Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet