Με φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης τίμησε ο Δήμος την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή
Κοινωνία

Με φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης τίμησε ο Δήμος την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή στις 12 Μαΐου 2020 φωτίζοντας συμβολικώς το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που μάχονται καθημερινά στα νοσοκομεία.

Με αφορμή τον εορτασμό, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε:

«Η Τρίτη 12 Μαΐου είναι μέρα αφιερωμένη σε όλον τον κόσμο στους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες. Φέτος βρισκόμαστε μέσα σε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση που πλήττει όλον τον πλανήτη, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε το έτος 2020 ως “Έτος Νοσηλευτών/τριών και Μαιών”.

»Έχοντας διατελέσει επί δύο σχεδόν χρόνια αναπληρωτής διοικητής του “Σισμανογλείου” Γενικού Νοσοκομείου έχω ζήσει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις αγωνίες του νοσηλευτικού προσωπικού, την αγάπη και την προσφορά για τον άνθρωπο που επιδεικνύουν, αλλά και τη σημασία του για ένα εθνικό σύστημα υγείας.

»Ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές μας και για αυτό φωτίσαμε συμβολικώς το εμβληματικό κτήριο της πόλης μας, το Δημοτικό μας Θέατρο. Είναι μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ήρωες των ημερών ανά τον κόσμο, που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των ασθενών και παλεύουν κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet