Μητρώο Εθελοντών δημιουργεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μητρώο Εθελοντών δημιουργεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μητρώο εθελοντών δημιουργεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης με σκοπό τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουν οι εθελοντές που συνεργάζονται με τον Δήμο και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς αυτών.

Ακολουθεί σχετική ανακοίνωση της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής Άννας Ασπραδάκη-Καλοζούμη:

Μέχρι σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας έχει ενταχθεί στο εθελοντικό δυναμικό του Δήμου μας και έχει διοχετευτεί στις διάφορες δομές προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη στην υλοποίηση ποικίλων δράσεων.

Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη
Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη

Ωστόσο, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην εθελοντική προσφορά ξεκινάει μια προσπάθεια να οργανώσει συστηματικά τη δουλειά του με απώτερο σκοπό να βελτιστοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει και να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του.

Εφεξής λοιπόν θα τηρεί αναλυτικό μητρώο εθελοντών εφαρμόζοντας μια νέα τεχνολογία με λογισμικό τύπου CRM το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα για μέγιστη και ευέλικτη αξιοποίηση του εθελοντικού δυναμικού.

Ενδεικτικά, η τεχνολογία CLOUD δίνει τη δυνατότητα:

  • Να έχουμε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα (24ώρες το 24ώρο) όλα τα στοιχεία κάθε εθελοντή ακόμα και από ένα κινητό τηλέφωνο.
  • Να μπορούμε εύκολα να επικοινωνήσουμε με κάθε εθελοντή με email ή τηλέφωνο.
  • Να εντοπίζουμε τις ανάγκες κάθε φορέα του Δήμου, αλλά και να τις συνδυάζουμε με τις ικανότητες και επιθυμίες κάθε εθελοντή.
  • Να μπορούμε να καταγράφουμε την προσφορά κάθε εθελοντή διαχρονικά και να την αναγνωρίζουμε.
  • Να έχουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν το σώμα εθελοντών του Δήμου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια απογραφής και επαρκέστερης αξιοποίησης συνδράμουν όλοι οι φορείς του Δήμου αλλά και οι ίδιοι οι εθελοντές συμπληρώνοντας με λεπτομέρεια σε ειδική φόρμα όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

Ευελπιστούμε ότι με την ενεργό συμμετοχή όλων, μια νέα εποχή ξεκινά για τον Εθελοντισμό στον Δήμο μας.

Άννα Ασπραδάκη-Καλοζούμη

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet