Μόνο κατ’ οίκον οι παραδόσεις προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Απρίλιο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μόνο κατ’ οίκον οι παραδόσεις προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Απρίλιο

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας που επικρατεί σε όλη τη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού,  πραγματοποίησε τη διανομή τροφίμων για τον μήνα Μάρτιο, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με κατ οίκον παράδοση στις ευπαθείς ομάδες. Για τους υπόλοιπους δικαιούχους, η παράδοση πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου.

Ωστόσο, για τον Απρίλιο η διανομή προϊόντων θα υλοποιηθεί αποκλειστικώς με κατ’ οίκον παραδόσεις σε όλα τα άτομα και τις οικογένειες ωφελουμένων της δομής, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση σχετικά με την ημέρα και ώρα παράδοσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στους τηλ. αριθμούς 210 6145148-451 για τις κοινωνικές δομές και στον τηλ. αριθμό 210 6145150 για ψυχολογική υποστήριξη από τις 8:00 έως τις 20:00.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, σε σχετική δήλωσή του επί του θέματος αναφέρει:

«Ως Δήμος προσαρμόζουμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας στις επικρατούσες συνθήκες ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Αυτό συμβαίνει και με το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο το οποίο από τον προηγούμενο μήνα άλλαξε τον τρόπο λειτουργίας του.

»Για τον Απρίλιο η διανομή προϊόντων παντοπωλείου θα υλοποιηθεί αποκλειστικώς με κατ’ οίκον παραδόσεις, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση.

»Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι μετακινήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet