Μ. Τραγάδη: Σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
perierga.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μ. Τραγάδη: Σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Για «σοβαρό ζήτημα ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης» κάνει λόγο η Μ. Τραγάδη, τακτικό μέλος του ΚΟΙΠΑΠ.

Ειδικότερα, η κ. Τραγάδη αναφέρει: «Ένα μείζον ζήτημα καθημερινότητας που απειλεί τις ζωές των δημοτών και των οικογενειών τους ήρθε το τελευταίο διάστημα να προστεθεί στα αμέτρητα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να πραγματοποιήσει έστω τα στοιχειώδη.

Πρόκειται για τις κλοπές και τις διαρρήξεις που έχουν γιγαντωθεί, με σπίτια και περιουσίες να ρημάζονται και τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να βλέπουν καθημερινά -αν δεν λείπει ολόκληρο το όχημα- μπαταρίες, καταλύτες και άλλα εξαρτήματα να έχουν αφαιρεθεί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Δεν είναι δυνατόν να κυριαρχεί μόνο το αίσθημα ανασφάλειας στις γειτονιές μας. Να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, να τρέμουμε για το ποιος μπορεί να εισβάλει ανά πάσα στιγμή στα σπίτια μας και να απειλήσει εμάς και τα παιδιά μας.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της αστυνόμευσης. Ο Δήμος οφείλει να διεκδικήσει περισσότερα. Άμεση ενίσχυση του Α.Τ. της περιοχής, αύξηση του δημόσιου φωτισμού, ώστε να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία, ειδικά τις νύχτες, όπου οι διαρρήκτες δρουν ανενόχλητοι και κάθε άλλο μέσο ενίσχυσης της ασφάλειας είναι απαραίτητο. Αξίζουμε μια ασφαλή πόλη, όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να μεγαλώσουν χωρίς το αίσθημα του φόβου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet