Νέα αίθουσα στο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα αίθουσα στο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης

Μία επιπλέον αίθουσα διδασκαλίας προστέθηκε στο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της προσωρινής στέγασης της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Πρόκειται για ελαφρά λυόμενη προκατασκευή, που παραχωρήθηκε από το υπουργείο Υποδομών και στην οποία πραγματοποιήθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει ως αίθουσα διδασκαλίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Οι σχολικές υποδομές αποτελούν κεντρική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο πόρο και κάθε συνεργασία, προκειμένου να προσφέρουμε νέες σχολικές μονάδες στη νέα γενιά της πόλης, αλλά και να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες. Αυτό πράξαμε και όταν νομοθετήθηκε η δίχρονη προσχολική αγωγή. Μετά από σειρά συναντήσεων, προτάσεων και ενεργειών, σε συνεργασία με όλους τους συναρμοδίους φορείς, κατορθώσαμε να δώσουμε μια προσωρινή λύση στο 3ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, για την παροχή της αίθουσας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πρόεδρο Γιώργο Τσόλα και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τις υπηρεσίες του Δήμου μας και όλους όσοι συνέβαλαν για αυτήν τη λύση. Συνεχίζουμε, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, για να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα της σχολικής στέγης στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet