Νέα παράδοση βοήθειας από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης σε εκείνους που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο στα Βίλια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέα παράδοση βοήθειας από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης σε εκείνους που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο στα Βίλια

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει να ενισχύει τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πρόσφατες πυρκαγιές και τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες στην «πρώτη γραμμή».

Την Πέμπτη 19/8, έγινε νέα παράδοση υλικών στα Βίλια, του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν μεγάλη πυρκαγιά. Φαρμακευτικό και υγειονομικά υλικό, και τρόφιμα (χυμοί, κρουασάν, ισοτονικά κ.ά.), που είχαν συλλεγεί από πολίτες, μεταφέρθηκαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων, όπου η αντιδήμαρχος Δέσποινα Μεντεσίδου τα παρέδωσε στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Ανάμεσα στα τρόφιμα ήταν σάντουιτς που παρασκευάστηκαν από το ανθρώπινο δυναμικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Δήμος μας παρέδωσε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, καθώς και τρόφιμα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Βίλια.

»Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμά μας, είχαμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε τρόφιμα και υγειονομικό υλικό, τις προηγούμενες ημέρες, στη Βόρεια Αττική, στη Βόρεια Εύβοια και στη Γορτυνία.

»Θέλω για μίαν ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους, καθώς και όσους εργάστηκαν και συνεισέφεραν, ώστε ο Δήμος μας να σταθεί δίπλα σε όσους χρειάζονταν βοήθεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet