Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο απέκτησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παραδόθηκε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ένα νέο σύγχρονο  απορριμματοφόρο, που προστίθεται στον στόλο οχημάτων και μπαίνει στην καθημερινή μάχη της καθαριότητας. Το απορριμματοφόρο κόστισε στον Δήμο 175.000 ευρώ και αγοράσθηκε με πόρους του Δήμου.

Παρουσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πατέρα Εμμανουήλ Μάλλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Αντώνης Τσελέντας, Δημήτρης Κοκορόσκος και Παναγιώτης Ιωάννου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Νικολιδάκης,και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Παραλάβαμε σήμερα το πρωί το νέο απορριμματοφόρο για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας. Συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, μετά από σωστή οικονομική διαχείριση, με υπευθυνότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα συνεχίζουμε να ενισχύουμε το μηχανολογικό εξοπλισμό με ίδιους πόρους για την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Το νέο απορριμματοφόρο κόστους 175.000 ευρώ από πόρους του Δήμου μας και θα τεθεί άμεσα στην υπηρεσία καθαριότητας. Προγραμματίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα την αγορά ενός ακόμα νέου απορριμματοφόρου, την προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων και λοιπού εξοπλισμού για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για την Πόλη της Ζωή μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet