Ν. Κωνσταντίνου: Θερμά συλλυπητήρια για τον άδικη απώλεια ενός αγγέλου
Κοινωνία

Ν. Κωνσταντίνου: Θερμά συλλυπητήρια για τον άδικη απώλεια ενός αγγέλου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νικηφόρος Κωνσταντίνου και η παράταξη Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας εκφράζουν τη θλίψη τους «για την απώλεια ενός αγγέλου, υιού, μαθητή και αθλητή, του Λυκείου της Λυκόβρυσης και του ΚΑΟΛ, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας».

Ο Ν. Κωνσταντίνου αναφέρει σχετικά:

«Οι γονείς, η αδελφούλα του, οι οικείοι, φίλοι και γνωστοί ας δυναμώσουν για να αντέξουν τη μεγάλη θλίψη.

Η άδικη απώλεια αυτή ας μας προβληματίσει και ας αποτελέσει την αφορμή για θεσμοθέτηση πιο απαιτητικών ιατρικών εξετάσεων για να μπορούν πιο ευχάριστα τα αγγελούδια μας να χαίρονται τη ζωή, το παιχνίδι και την άθληση.

Ως πρόεδρος της ΟΛΜΕ τονίζω ότι θα πρέπει να θεσμοθετηθεί πλήρης ψηφιακός ιατρικός φάκελος για κάθε μαθητή που θα τον συνοδεύει σε όποια δραστηριότητα έχει εντός και εκτός σχολείου

Ως γενικός γραμματέας του Α.Ο. Πεύκης θεωρώ ότι το χειρόγραφο ιατρικό δελτίο που έχει σήμερα κάθε αθλητής θα πρέπει να αντικατασταθεί από έναν ψηφιακό πλήρη ιατρικό φάκελο από τις κύριες ειδικότητες των ιατρών.

Ο ψηφιακός ιατρικός αυτός φάκελος που θα χρησιμοποιείται στο σχολείο αλλά και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες (κυρίως αθλητικές) θα εκδίδεται δωρεάν (μέχρι σήμερα τα ιατρικά δελτία των μαθητών και αθλητών, επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό καθώς οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται με πληρωμή του ιατρού) από ιατρούς μέσω ΕΟΠΠΥ ή δημοσίων νοσοκομείων.

Ως υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύομαι ότι ο ψηφιακός ιατρικός φάκελος θα εκδίδεται δωρεάν από τους ιατρούς του κοινωνικού Πολυιατρείου του Δήμου μας για όλα τα παιδιά των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet