Ξεκινά στις 23/5 το 45ο Παιδικό Φεστιβάλ Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ξεκινά στις 23/5 το 45ο Παιδικό Φεστιβάλ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο 45ο Παιδικό Φεστιβάλ, έναν θεσμό που έχει μεγαλώσει γενιές παιδιών, χαρίζοντας στιγμές ανεμελιάς, χαράς και δημιουργίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Από την Παρασκευή 23 Μαΐου έως και την Κυριακή 25 Μαΐου 2025, το Άλσος Βαρβαρέσου μετατρέπεται σε έναν πολύχρωμο, μαγικό κόσμο, όπου η τέχνη, η έκφραση, η φαντασία και η συλλογικότητα γίνονται γιορτή.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει:

  • Παρουσιάσεις από σχολεία, συλλόγους και ομάδες της πόλης σε μουσική, θέατρο, χορό, γυμναστική.
  • Δημιουργικά εργαστήρια.
  • Virtual Reality Corner -μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για παιδιά και εφήβους.
  • Περιβαλλοντικές και αθλητικές δραστηριότητες.
  • Τη Γωνιά της Αγάπης: δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Κέντρου Κοινότητας με συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
  • Πολιτιστικά περίπτερα συλλόγων, σχολείων & κοινωνικών δομών.
  • Δωρεάν ψυχαγωγικές δραστηριότητες: μπαλονοκατασκευές, face painting, bubble show.
  • Και φυσικά… δωρεάν μαλλί της γριάς, pop corn & παγωτό για όλους τους μικρούς επισκέπτες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ: «Το Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία εκδήλωση. Είναι μια πολιτιστική υπόσχεση απέναντι στα παιδιά μας ότι αξίζουν χώρο να εκφραστούν, ότι αξίζουν μια κοινωνία με φαντασία, με σεβασμό, με αλληλεγγύη. Για 45η χρονιά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε τρεις μέρες γεμάτες χαμόγελα, τέχνη, παιχνίδι και συμμετοχή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet