Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης εξόρμησαν στο Φανάρι Καρδίτσας
Κοινωνία

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης εξόρμησαν στο Φανάρι Καρδίτσας

Τις εντυπώσεις τους από την πρώτη φετινή χειμερινή εκδρομή τους, στο Φανάρι Καρδίτσας, περιγράφουν οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης, στη σύντομη, αλλά ενθουσιώδη, ανακοίνωση που ακολουθεί:

Δεύτερη μέρα του νέου χρόνου και η ομάδα μας ξεκίνησε για την τετραήμερη χειμερινή εκδρομή της. Ο προορισμός μας ήταν το Φανάρι Καρδίτσας.

Αεροπρόσκοποι Πεύκης (φωτό 1)

Από πολύ πρωί, επιβιβαστήκαμε στο τραίνο για Καρδίτσα. Αφού εγκατασταθήκαμε στο σχολείο της περιοχής, φάγαμε και συνεχίσαμε την απογευματινή μας δραστηριότητα, που ήταν ένα παιχνίδι μυστηρίου. Η πρώτη μας βραδιά έκλεισε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και τη μεγάλη έκπληξη, τα νέα “φλις” της ομάδας!

Αεροπρόσκοποι Πεύκης (φωτό 2)

Τη δεύτερη μέρα μια πρόσκοπος της ομάδας μας, η Δέσποινα, έδωσε την προσκοπική της υπόσχεση και αργότερα με μια εξόρμηση στη γύρω περιοχή είχαμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τη φύση με διάφορες αποστολές.

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, γνωρίσαμε καλύτερα το χωριό με ένα παιχνίδι πόλης και το απόγευμά μας, περιλάμβανε πολύ περιπέτεια, αγωνία και δράση, ενώ το βράδυ διασκεδάσαμε ντυμένοι ήρωες της Disney.

Φτάνοντας στη τελευταία μέρα μαζέψαμε τα πράγματά μας, παίξαμε διάφορα ζωηρά παιχνίδια και επιβιβαστήκαμε στο τραίνο της επιστροφής.

Η χειμερινή αυτή εκδρομή ήταν τόσο ξεχωριστή και θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας!!!

Περισσότερα στο site μας: www.aeroproskopoipefkis.eu

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet