Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συζητούν με τους δημότες
Κοινωνία

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ συζητούν με τους δημότες

Κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού KΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Γώγου, το πρωί της Παρασκευής 25 Απριλίου επισκέφτηκε για ενημέρωση το διαδημοτικό γήπεδο και το ημιτελές κλειστό στη Λυκόβρυση. Δυο αθλητικοί χώροι  που, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι πολύ απαραίτητοι στον Δήμο μας τόσο για την ανάπτυξη ακόμη περισσότερο του μαζικού αθλητισμού, όσο και για τη στέγαση και δημιουργία αθλητικών συλλόγων σε νέα αθλήματα. Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

Το διαδημοτικό, με την ολοκλήρωσή του το καλοκαίρι, πιστεύουμε να γίνει πόλος έλξης της νεολαίας μας και να βοηθήσει την ανάπτυξη, τόσο από τον Δήμο, όσο και από τους αθλητικούς συλλόγους, υπάρχοντες και νέους.

Το κλειστό είναι ένα χρονίζον πρόβλημα, με περίπου 20 χρόνια διαδρομή, που ΤΩΡΑ πρέπει να βρει τη λύση του. Είναι ντροπή για το επίπεδο του πολιτισμού μας να ανεχόμαστε παρόμοιες καταστάσεις.

Στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών με τους πολίτες, το απόγευμα της ίδιας μέρας, κλιμάκιο υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της παράταξης,με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο, επισκέφτηκε την περιοχή του συνοικισμού στην Άνω Πεύκη, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλούς κατοίκους της περιοχής και να ανταλλάξει σκέψεις και απόψεις για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet