Οι Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

Οι Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ Παιδιού

Μεγάλη αντιπροσωπεία από φίλους και μέλη του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, βρέθηκε στο 42ο Φεστιβάλ Παιδιού που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά το ΠΕΑΠ – σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και εθελοντές που προσφέρουν ανιδιοτελώς – στο Άλσος Βαρβαρέσου.

Ο συνδυασμός επισημαίνει σχετικά:

Στον πολύ όμορφο αυτό χώρο, στον οποίο επί τρεις ημέρες αντηχούσαν οι χαρούμενες φωνές των παιδιών που έπαιξαν, τραγούδησαν και συμμετείχαν σε πληθώρα δραστηριοτήτων που περιέχονταν στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, τα μέλη της παράταξής μας επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα των συλλόγων και φορέων του Δήμου μας που συμμετείχαν στο 42ο Φεστιβάλ Παιδιού, τιμώντας την εκδήλωση και εκείνους που συμμετείχαν σε αυτήν.

Το Φεστιβάλ Παιδιού είναι ο πιο μακρόχρονος θεσμός στην ιστορία του Δήμου μας και τον έχουν αγκαλιάσει όλα τα παιδιά, μικρά και… μεγάλα. Είναι ένας εξαιρετικός θεσμός, με πολύ μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή, για μία ακόμα χρονιά. Από την πλευρά μας, ως παράταξη που διεκδικεί τη διοίκηση του Δήμου, δεσμευόμαστε πως θα τον εμπλουτίσουμε και θα τον αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο. Δεν μπορούμε όμως παρά να συγχαρούμε τους διοργανωτές και τους εθελοντές που δούλεψαν, για την άρτια διοργάνωση.

Και του χρόνου να είμαστε καλά, «πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε» που λέει και το τραγούδι, με πρώτους και καλύτερους τους λιλιπούτειους συμπολίτες μας, που πλημμύρισαν και φέτος το Άλσος Βαρβαρέσου!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet