Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά της Λυκόβρυσης και Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά της Λυκόβρυσης και Πεύκης

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών για το καλοκαίρι του 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς την Παρασκευή 29 Ιουλίου «έπεσε η αυλαία» και της δεύτερης περιόδου.   

Στόχος του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 290 παιδιά από 4 ως 12 ετών, είναι η στήριξη των οικογενειών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης και επιπλέον η προώθηση των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών αξιών μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, που προάγουν τη σωματική, ψυχολογική, κοινωνική, πνευματική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά Πρόγραμμα Καλοκαιρινής  Δημιουργικής Απασχόλησης, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με άθληση,  πολιτιστική μόρφωση, παιχνίδια προσανατολισμού, πρωτότυπες δραστηριότητες και εκπλήξεις τις ημέρες μεταξύ μαθημάτων και διακοπών. Τα δύο τελευταία χρόνια, με τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί η υγειονομική κρίση, κατέστη ακόμη πιο επιτακτικό για μας να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους γονείς με τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους κατά την περίοδο των σχολικών διακοπών. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για το camp και συνέβαλαν στην επιτυχία του».

.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet