Ο δήμαρχος Τρικκαίων μιλά στην Πεύκη ως προσκεκλημένος του Γ. Θεοδωρακόπουλου
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Τρικκαίων μιλά στην Πεύκη ως προσκεκλημένος του Γ. Θεοδωρακόπουλου

Ο δήμαρχος Τρικκαίων (Τρικάλων), Δημήτρης Παπαστεργίου, που άνοιξε νέους ορίζοντες στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου (ώρα 18.00), μιλάει στην Πεύκη, στη μεγάλη εκδήλωση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών, με τίτλο «Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας», που γίνεται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου.     

«Ο Δήμος Τρικκαίων μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο πλέον καινοτόμος δήμος της Ελλάδος. Κι επειδή το δικό μας όραμα για τον τόπο μας είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρωταγωνιστή, κάτι που είχαμε εξ άλλου αρχίσει να χτίζουμε στην Πεύκη την τετραετία 2007-2011,  ξεκινήσαμε από νωρίς την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή.  Και επειδή ο Δημήτρης Παπαστεργίου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας ανοίξει νέους ορίζοντες ζητήσαμε τη βοήθειά του. Κι αυτός ανταποκρίθηκε με χαρά» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη και προσθέτει:

«Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και τα στελέχη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης που δημιουργήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, με ανεξαρτησία σκέψης και δράσης, που δημιουργήθηκε από συμπολίτες των χώρων της εργασίας, του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού, της νεολαίας, της επιχειρηματικής δημιουργίας και της κοινωνικών πρωτοβουλιών, σας προσκαλούν να ακούσετε τον δήμαρχο Τρικκαίων και να  μιλήσουμε για το μέλλον του τόπου μας. Να καταγράψουμε τα προβλήματα, αλλά κυρίως να δημιουργήσουμε μαζί, όπως κάνουμε αυτά τα 12 χρόνια, το πρόγραμμα επάνω στο οποίο θα κινηθούμε τα επόμενα χρόνια».

«Το μήνυμα μας», σημειώνει ο κ. Θεοδωρακόπουλος, «την περίοδο 2007-2011, τότε που είχαμε μια από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδος και ο δήμαρχος δεν έμενε κλεισμένος στο γραφείο, αλλά κυκλοφορούσε στις γειτονιές, είναι απλό και κατανοητό και απευθύνεται σε όλες και όλους: Ελάτε να μιλήσουμε για την πόλη μας. Για μια πόλη Καθαρή, ασφαλή και νοικοκυρεμένη. Ανθρώπινη και φιλική στο περιβάλλον. Καινοτόμο και με φροντίδα για τη νέα γενιά.

»Οι πολίτες δοκίμασαν τα τελευταία χρόνια κάποιες λύσεις που υπόσχονταν πολλά. Αλλά δυστυχώς παραπλανήθηκαν. Λύσεις που θυμίζουν κάποιες που λανσάρονται με άλλο μανδύα και σήμερα. Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες. Ακόμα και έτοιμα δημοπρατημένα έργα, με χρηματοδότηση έτοιμη, ακύρωσαν. Και τώρα οι ίδιοι παρουσιάζονται ως σωτήρες.

»Πραγματικά δεν πάει άλλο. Δεν μπορούμε και δεν έχουμε δικαίωμα να μείνουμε αδρανείς. Χορτάσαμε από μεγάλα λόγια.

»Επανεκκίνηση, λοιπόν, για το καλό του τόπου μας. Και πάλι μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet