Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση φαρμάκων για τη Λωρίδα της Γάζας
Κοινωνία

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση φαρμάκων για τη Λωρίδα της Γάζας

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης Πεύκης καλεί όλους να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τα θύματα της θηριωδίας στη Λωρίδα της Γάζας, την Τρίτη 29 Ιουλίου, στις 20:30, στην πλατεία Ηρώων, στη Λυκόβρυση.

Παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν φάρμακα, αυτά να έχουν ημερομηνία λήξης μετά την 1/1/2015. Οι προσφορές θα διατεθούν μέσω της οργάνωσης «Fair Planet».

Παράλληλα, θα προβληθεί η γαλλοκαναδικής παραγωγής ταινία «Inch΄ Allah» με θέμα την καθημερινότητα της σχέσης Παλαιστινίων και Ισραηλιτών, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

ΓΑΖΑ, όπως Γενοκτονία…

Πάνω από είκοσι μέρες τώρα, ο στρατιωτικός Γολιάθ-Ισραήλ έχει βαλθεί να εξολοθρεύσει τον στρατιωτικό Δαυίδ-Παλαιστίνιους της Γάζας: πάνω από 800 νεκροί Παλαιστίνιοι από τους βομβαρδισμούς και τις χερσαίες επιχειρήσεις, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες-άμαχος πληθυσμός. Το «πιο φτηνό ανθρώπινο αίμα του κόσμου», κατά την έκφραση Παλαιστίνιου γιατρού που ζει και εργάζεται στη χώρα μας, ρέει, για άλλη μία φορά, άφθονο. Οι ισχυροί της Γης κωφεύουν και πάλι.

Η μόνη δύναμη που πιθανά θα σταματήσει τη γενοκτονία είναι η πανανθρώπινη αλληλεγγύη. Ας την εκφράσουμε και εμείς μαζεύοντας φάρμακα (κυρίως αντιβιοτικά) και υγειονομικό υλικό (γάζες κ.λπ.), εξαιρετικά αναγκαία στα θύματα της θηριωδίας τούτη την ώρα. Σας περιμένουμε την Τρίτη, 29 Ιούλη, στις οχτώ και μισή το βράδυ (20:30), στη Λυκόβρυση, στην πλατεία Ηρώων με τις προσφορές σας.

Για ευχαριστίες, θα προβάλλουμε τη γαλλοκαναδικής παραγωγής ταινία «Inch΄ Allah» («Ανάμεσα…») του 2012. Σενάριο και σκηνοθεσία: Αναΐς Μπαρμπό-Λαβαλέ. Θέμα της μία ιστορία στην καθημερινότητα της σχέσης Παλαιστινίων και Ισραηλιτών…

Εννοείται πως η είσοδος είναι ελεύθερη. Εισιτήριο ας είναι η ελπίδα για τον τερματισμό της γενοκτονίας και την ίδρυση (επιτέλους!) ενός κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet