Ο Τ. Μαυρίδης έδωσε το «παρών» στη συνάντηση της ΚΕΔΕ με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης έδωσε το «παρών» στη συνάντηση της ΚΕΔΕ με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στη συνάντηση της προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, με αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/3, στα γραφεία της Ένωσης, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Τάσος Μαυρίδης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, και η πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπουλου – Δασκαλάκη, συνυπέγραψαν κείμενο Συναντίληψης και Συνεργασίας.

Όπως τόνισαν, «το μεταξύ μας σύμφωνο είναι η φροντίδα μας για τη χώρα μας, τους ανθρώπους μας, για το αύριο», ενώ η κ. Αγγελοπούλου ανέφερε ότι το πρόγραμμα των επισκέψεων της επιτροπής «Ελλάδα 2021» στις διάφορες πόλεις, «θα ξαναρχίσει μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά ότι «όπως αναφέρθηκε κατά την υπογραφή του κειμένου, τα 200 χρόνια της σύγχρονης Ελλάδος σημαίνουν ταυτόχρονα 200 χρόνια Αυτοδιοίκησης. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμμετέχει στην επιτροπή “Ελλάδα 2021”, καθώς είναι μια ευκαιρία για όλους τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, αξιοποιώντας την εμπειρία μας και τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, να συμμετέχουμε εποικοδομητικά στο έργο της Επιτροπής με το βλέμμα στο μέλλον».

Στη συνάντηση και στην τελετή υπογραφής παραβρέθηκαν τα μέλη της ολομέλειας της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Κωστής Μαραβέγιας και Δέσποινα Μουζάκη, τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Κώστας Κοντογιάννης, Γιώργος Μυλωνάκης και Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος και ο γενικός διευθυντής της επιτροπής «Ελλάδα 2021», Θανάσης Καταρτζής. Από την πλευρά της ΚΕΔΕ παραβρέθηκαν ακόμη ο α’ αντιπρόεδρος, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο γενικός Διευθυντής, Γ. Καραγιάννης, τα μέλη του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου Δ. Τσιαντής, Γ. Λυμπέρης, Η. Αποστολόπουλος και Ν. Χιωτάκης, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet