Ο Τ. Μαυρίδης ευχαριστεί για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης ευχαριστεί για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης ευχαριστεί εταιρείες για την προσφορά τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, με σκοπό να ανακουφιστούν οι οικονομικά ασθενέστεροι πολίτες του Δήμου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή:

Η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ειδικά προς τους συμπολίτες μας που είναι λιγότερο προνομιούχοι, είναι πάντα άξια συγχαρητηρίων και δείγμα Πολιτισμού και Παιδείας.

Ως νέα δημοτική αρχή αλλά και ως άνθρωποι πάνω από όλα, ευχαριστούμε θερμά τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η Πίνδος», την εταιρεία Καραμολέγκος, την εταιρεία «Μύλοι Παπαφίλοι Α.Ε», τον Εμπορικό Σύλλογο Λυκόβρυσης- Πεύκης και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), κ. Οφίδη Αλέξανδρο, οι οποίοι, ο καθένας από τη μεριά του, ανταποκρίθηκαν και στήριξαν τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με σκοπό την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Η ανάπτυξη δράσεων και πρωτοβουλιών που στηρίζουν αυτό τον σκοπό, είναι ουσιαστική και υποδηλώνει ότι η Αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ο σημαντικότερος πυλώνας  για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Για τον λόγο αυτό τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Αναστάσιος Μαυρίδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet