Ο Τ. Μαυρίδης στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής Υγείας
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής Υγείας

Στο 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής Υγείας με τίτλο «Κλινική Νοσηλευτική Διακυβέρνηση: Υγεία 2019-2030» που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης ήταν αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ συμμετείχε και στο στρογγυλό τραπέζι «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Υγεία: Κοινωνικές δομές εν καιρώ κρίσης». Εκεί συμμετείχαν, επίσης, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να συμμετέχω στην Οργανωτική Επιτροπή ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος Συνεδρίου, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, αλλά φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Είχα, επίσης, τη χαρά να συμμετέχω σε ένα στρογγυλό τραπέζι με δύο καλούς συναδέλφους δημάρχους. Σε αυτό το τραπέζι παρουσίασα τις κοινωνικές δομές μας και τις πολιτικές που υλοποιούμε στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, για τις οποίες είμαστε πολύ υπερήφανοι. Έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία ελπίζω να ήταν χρήσιμη για τους συμμετέχοντες και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη συμβολή της Αυτοδιοίκησης στον ευαίσθητο τομέα της υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet