Παρεμβάσεις στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Παρεμβάσεις στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις  σε δημοτικά σχολεία των δύο ενοτήτων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης, που περιλάμβαναν βαψίματα εσωτερικών χώρων, επισκευές σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σε τουαλέτες και άλλες εργασίες. Στο 2ο Λυκόβρυσης μεταξύ άλλων τοποθετήθηκαν και εποπτικά μέσα εικόνας και ήχου (projectors) σε όλες τις αίθουσες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες μάθησης για τους μαθητές και εργασίας και για τους εκπαιδευτικούς μας. Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθούμε μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν σε επιδιορθώσεις στα σχολικά συγκροτήματα των δύο Δημοτικών μας Ενοτήτων.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Τσόλα και τα μέλη του Δ.Σ. της Επιτροπής για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

»Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet