Πασχαλινά δώρα συγκέντρωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Πασχαλινά δώρα συγκέντρωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, του ΣΚΑΙ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη συγκέντρωση δώρων για τα παιδιά του Δήμου, στο πλαίσιο της δράσης «Ο νονός επιστρέφει» ενόψει του Πάσχα. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, από το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου στο δημαρχείο προσήλθαν δεκάδες πολίτες προσφέροντας παιχνίδια, λαμπάδες, βιβλία και άλλα δώρα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου.

Τη διανομή των δώρων που συγκεντρώθηκαν στα παιδιά αναλαμβάνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με βάση κοινωνικά κριτήρια.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Σημαντική ήταν για άλλη μια φορά η προσέλευση των συμπολιτών μας στη δράση του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, σε συνεργασία με τον Δήμο μας και την Κοινωνική μας Υπηρεσία, που από το Σάββατο το πρωί υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι προσέφεραν δώρα και παιχνίδια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την συνεισφορά τους και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. Τις άγιες ημέρες που έρχονται κάθε προσφορά δίνει χαρά τόσο σε αυτούς που δωρίζουν, όσο και σε αυτούς που αποδέχονται τα δώρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet