Πεδία συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συζήτησαν Τ. Μαυρίδης και Α. Κανταρτζής
Κοινωνία

Πεδία συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» συζήτησαν Τ. Μαυρίδης και Α. Κανταρτζής

Με τον γενικό διευθυντή Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Αθανάσιο Κανταρτζή, συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020.

Στη συνάντηση διερευνήθηκαν πεδία συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», που υπό την προεδρία της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη συντονίζει το μεγάλο έργο της απόδοσης τιμής για τα 200 χρόνια σύγχρονης Ελλάδας, με στόχο την προώθηση προγραμμάτων που θα ωφελήσουν το μήνυμα της επετείου και θα ενισχύσουν τις υποδομές και τις δράσεις της πόλης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Συζητήσαμε με τον κ. Κανταρτζή τις δυνατότητες δράσεων ενόψει της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης.

»Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει σημαντική πολιτιστική παράδοση και υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις.

»Η πρόθεση μας και ο σχεδιασμός μας είναι να συμμετέχουμε στον εορτασμό της επετείου με πολιτιστικές εκδηλώσεις και με εκπαιδευτικές δράσεις που απευθύνονται στους μαθητές των σχολείων της πόλης, ενώ μπορούμε να συνεργαστούμε με άλλους Δήμους της περιοχής μας.

»Σε αυτό το ορόσημο για την ιστορία της πατρίδας ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα είναι παρών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet