Ποιες παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ποιες παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στα 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Νηπιαγωγεία και στα παραρτήματα των 1ου  και 5ου  Νηπιαγωγείων Πεύκης, καθώς και στα 2ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Πεύκης. Ειδικότερα, σε προαύλια των Νηπιαγωγείων (1ο, 5ο και στα παραρτήματα των 1ου και του 5ου) τοποθετήθηκαν επιδαπέδια παιχνίδια, ενώ στο κτήριο όπου συστεγάζονται τα 3ο και 4ο Νηπιαγωγεία τοποθετήθηκε μόνωση στην ταράτσα. Στο 2ο Δημοτικό τοποθετήθηκαν νέες πόρτες, ενώ στο 4ο Δημοτικό τοποθετήθηκε μόνωση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ένα καλύτερο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο πρόεδρος, Γεώργιος Τσόλας, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αξιολόγησαν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και προγραμμάτισαν εργασίες, που πραγματοποιήθηκαν τις ημέρες των διακοπών. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet