Προσφορά Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Κοινωνία

Προσφορά Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μια σημαντική προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στον χώρο της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, στην Λυκόβρυση. Κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου, τα μέλη που παρευρέθηκαν στη συνέλευση, προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Πλήθος προϊόντων συγκεντρώθηκε, καθώς οι γυναίκες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης έδωσαν δυναμικό «παρών» στην έκκληση για βοήθεια, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατ΄ επέκταση των πολιτών του Δήμου που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.  

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών για την πολύτιμη συνεισφορά  γενικότερα στα δρώμενα της πόλης και ειδικότερα για την πρόσφατη προσφορά προς το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο. Είμαι σίγουρος ότι στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της δομής του Παντοπωλείου θα ανταποκριθούν και άλλοι σύλλογοι της πόλης μας, προκειμένου να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των αναγκών των συμπολιτών μας που περνούν δυσκολίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet