Προσφορά τροφίμων στις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+
Κοινωνία

Προσφορά τροφίμων στις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την παράταξη Δήμος Μπροστά+

Μια ακόμα προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποίησε η παράταξη Δήμος Μπροστά+, καθώς το Σάββατο 1 Οκτωβρίου παρέδωσε στις τέσσερις ενορίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για την κάλυψη των αναγκών τους.

Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, την παράταξη εκπροσώπησαν τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. ΠΕΑΠ Μαρία Τραγάδη και Χαράλαμπος Καρανάσος, το μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεύκης Βασίλης Γρυλλής, το μέλος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σπυριδούλα Σίννη, η υπεύθυνη του τομέα νεολαίας Μαρία Αθανασοπούλου και το μέλος της παράταξης Ελίζα Αλμακίδου.

Ο κ. Ψυχάλης, δήλωσε σχετικώς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια να είμαστε χρήσιμοι για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Σήμερα προσφέραμε τρόφιμα για τις ανάγκες των κοινωνικών γευμάτων των τεσσάρων ενοριών του Δήμου μας. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι προσφέρουν από το υστέρημά τους σε αυτήν πράξη αγάπης προς τους συμπολίτες μας που περνούν δύσκολα. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Χρειάζεται μια συνολική και δραστική αναμόρφωση της κοινωνικής πολιτικής. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μας επιτρέπεται να κλείνουμε τα μάτια στην κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet