Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η Πεύκη θρηνεί τον χαμό της Γεωργίας Παπαδοπούλου
Αθλητισμός

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Η Πεύκη θρηνεί τον χαμό της Γεωργίας Παπαδοπούλου

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυσης-Πεύκης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οικογένεια της δημοσιογράφου Γεωργίας Παπαδοπούλου, που απεβίωσε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 45 ετών.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε σχετικά: «Η Πεύκη θρηνεί τον χαμό της δημοσιογράφου Γεωργίας Παπαδοπούλου, που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με το “θεριό” λίγο πριν κλείσει τα 45 της. Ήταν μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος του γνωστού Πευκιώτη αθλητικού συντάκτη Σταύρου Γεωργακόπουλου. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια με αξιοπρέπεια και περηφάνεια και με την οικογένειά της δίπλα της. Ήταν ένας δικός μας άνθρωπος που σε όλους τους χώρος της δουλειάς της έκανε μόνο φίλους. Και όλοι αυτοί τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, στο νεκροταφείο της Ραφήνας, όπου κοιμάται εδώ και 22 χρόνια και ο πατέρας της, επίσης δημοσιογράφος. Καλό ταξίδι Γεωργία.

»Στην εξόδιο ακολουθία, όπου της απηύθυνα τον ύστατο αποχαιρετισμό ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αλλά και ως Πευκιώτης, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και τα πρόσωπα όλων βουβά. Πολύ δύσκολες στιγμές.

»Συλλυπητήρια στο σύζυγό της, στα παιδιά της, στη μάνα της Καίτη στην αδελφή της Μαρία, επίσης δημοσιογράφο, στην ΕΡΤ. Κουράγιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet