Π. Ιωάννου: Η ανέγερση του νέου διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης είναι γεγονός
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Η ανέγερση του νέου διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης είναι γεγονός

Η ανέγερση του νέου διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης είναι γεγονός αναφέρε ο επικεφαλής της παράταξη Νέα Δημιουργία, δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ιωάννου, μετά την ενημέρωση που είχε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου αναφέρει σχετικώς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος για την ενημέρωση που είχα εχθές από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΤ.ΥΠ. κ. Τιμολέοντα Κατσίπου για την απόφαση αποδοχής της υπ’ αριθ. 87/2021 Απόφασης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ν. Αττικής, του πρακτικού 14/2021 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης του οικοπέδου που βρίσκεται στο Ο.Τ.60, στην οδό Σωκράτους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., με σκοπό την ανέγερση του διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης.

Στη συνάντηση με σκοπό την ανέγερση των σχολείων στο Ηλιακό Χωριό παρών ήταν και ο κ. Άγγελος Γρηγορούδης με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, ο οποίος άκουσε με προσοχή τις απόψεις του προέδρου του Δ.Σ της ΚΤ.ΥΠ. και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου στα σχολεία του Ηλιακού Χωριού.

Είναι σημαντικό να επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου μας προς όφελος των παιδιών μας. Επενδύουμε στη νέα γενιά, για τα παιδιά μας που αποτελούν την ελπίδα του τόπου.

Ο πρόεδρος ΔΣ κ. Τίμος Κατσίπος μας ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ανάθεσης της εργολαβίας και αναμένεται η έγκριση της σύμβασης από την αρμόδια διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες.

Η ΚΤΥΠ έχει θέσει σφιχτό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και όπως μας διαβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής Χαράλαμπος Μυγδάλης, το έργο αναμένεται να παραδοθεί το πρώτο δίμηνο του 2023.

Παρακολουθούμε όλα τα έργα στον Δήμο μας και συμβάλουμε όσο μπορούμε για να προχωρήσουν. Ενωμένοι μπορούμε να πέτυχουμε περισσότερα.

Δουλεύουμε με συνέπεια και σοβαρότητα μόνο για το καλό του Δήμου με όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε χωρίς καταγγελίες (λαϊκισμός) να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους κατοίκους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet