Π. Ιωάννου: Χρόνια πολλά στα πιο όμορφα πλάσματα της γης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Χρόνια πολλά στα πιο όμορφα πλάσματα της γης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, εύχεται «σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά, δύναμη, ψυχικό σθένος και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου σημειώνει αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η σημερινή, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στη μνήμη της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που είχε γίνει στις 8 Μαρτίου 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Και να που σήμερα μετά από τόσα χρόνια επιτέλους χτίζονται τα νέα θεμέλια στους εργασιακούς χώρους και όχι μόνο, για πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων παρενόχλησης στους επαγγελματικούς χώρους, καθιστώντας υποχρεωτική από όλες τις επιχειρήσεις την υιοθέτηση του κώδικα συμπεριφοράς, με την πρόβλεψη ακόμα και σοβαρών κυρώσεων για όσους δεν τον τηρούν, όπως και για τους φερόμενους ως θύτες.

Χρόνια πολλά στα πιο όμορφα, ιδιαίτερα απαιτητικά πλάσματα της γης! Να μας αγαπάτε και να μας κάνετε καλύτερους… σας αγαπάμε γιατί αξίζετε παρά πολλά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet