Σε αγιασμούς σχολείων στην Πεύκη παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Σε αγιασμούς σχολείων στην Πεύκη παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου

Στον καθιερωμένο αγιασμό στην Ελληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ», στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, στο 2ο Λύκειο Πεύκης και στο 1ο Λύκειο Πεύκης παραβρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα επίσημης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο αντιδήμαρχος Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, ευχόμενος σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν, επίσης, η κ. Σ. Γουναροπούλου, τακτικό μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ) και ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης, πρόεδρος Ποντίων Μεταμόρφωσης.

Ο κ. Ιωάννου, απευθυνόμενος στους μαθητές, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη προστασίας της υγείας τους, αναφερόμενος στην υποχρέωση τήρησης όλων των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό, την εφαρμογή της μάσκας και τους τακτικούς ελέγχους, αλλά και στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, έτσι ώστε τόσο τα σχολεία μας, όσο και οι οικογένειες των μαθητών και των καθηγητών, να μείνουν προστατευμένες.

Επίσης, τόνισε ότι η Παιδεία αποτελεί «τον ακρογωνιαίο λίθο και την ελπίδα της ελληνικής κοινωνίας, που διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ήθος και αξίες», ενώ ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, με υγεία, πρόοδο και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet