Σε αποκριάτικο γλέντι του ΚΑΠΗ Πεύκης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Κοινωνία

Σε αποκριάτικο γλέντι του ΚΑΠΗ Πεύκης ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Σε αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Πεύκης παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Ένα όμορφο αποκριάτικο γλέντι διοργάνωσαν τα μέλη του κεντρικού ΚΑΠΗ Πεύκης δίνοντας ζωντάνια στον χώρο μετά από πολύ καιρό. Τα μέλη και οι εθελοντικές ομάδες δούλεψαν με μεράκι και είχαν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα και στην προσέλευση του κόσμου και στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Αυτό το επισήμανε και η Άννα Γαϊτανίδου, η διευθύντρια του ΚΑΠΗ, η οποία ανέφερε ονομαστικά στους εθελοντές και εθελόντριες που έπαιξαν ρόλο πρωταγωνιστή. Η παρουσία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην εκδήλωση προκάλεσε ικανοποίηση στην πλειοψηφία των μελών, πολλά από τα οποία στις σύντομες συνομιλίες που είχαν του ζήτησαν να πάρει πρωτοβουλίες για να αποκτήσει το ΚΑΠΗ τη χαμένη τα τελευταία χρόνια, αίγλη του.

«Έχουμε υποχρέωση όλοι να συμβάλλουμε στην επανεκκίνηση του ΚΑΠΗ μέσα σε ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας. Όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους, υπάρχει μόνο αγάπη και όρεξη για δουλειά για το ΚΑΠΗ» τόνισε στις συνομιλίες που είχε με τα μέλη. Ο δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, την περίοδο ακμής του ΚΑΠΗ, εξέφρασε την πικρία του που ο δήμος και το ΚΟΙΠΑΠ δεν μπόρεσαν να διοργανώσουν το προγραμματισμένο για τις 23 Φεβρουαρίου αποκριάτικο γλέντι σε ταβέρνα της Δυτ. Αττικής, γιατί δεν είχαν κανονίσει να …πληρώσουν  το πούλμαν για τη μεταφορά των μελών. Επίσης, εξέφρασε την απορία του για την απουσία του δημάρχου κ. Μαυρίδη από την εκδήλωση που όπως σημειώσαμε διοργάνωσαν τα ίδια τα μέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet