Σε γυναικείο γλέντι με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Μ. Πατούλη
Κοινωνία

Σε γυναικείο γλέντι με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Μ. Πατούλη

Στην όμορφη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο μεζεδοπωλείο «Κανταράκι».

Η κα Πατούλη, αγκαλιάζοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, καθημερινά τις προσπάθειες του Συλλόγου για κοινωνική και ανθρωπιστική προαγωγή, συμμετείχε με χαρά στο «γυναικείο» γλέντι που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, συγχαίροντας την πρόεδρο, Βίκυ Μάλαμα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, για την άρτια διοργάνωση.

Τη θηλυκή τους σφραγίδα στη διασκέδαση έβαλαν όλες οι παρευρισκόμενες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, απογειώνοντας ταυτόχρονα το κέφι, σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με άρωμα γυναίκας. Από την εορταστική βραδιά δεν έλειψαν εποικοδομητικοί διάλογοι που είχε η κα Πατούλη με όλες τις γυναίκες της βραδιάς, με τις οποίες αντάλλαξε θερμές ευχές. «Κάθε γυναικά είναι όχι μόνο η έμπνευση για τη δημιουργία της ζωής, αλλά και η πηγή ζωής. Είναι η ίδια η ζωή» δήλωσε σε φιλικό κλίμα η κα Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet