Σε εκδηλώσεις της Β4 ΝΟΔΕ και στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε εκδηλώσεις της Β4 ΝΟΔΕ και στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου ο Τ. Μαυρίδης

Σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. Αρχικά πήγε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Β4 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, Ζωή Ράπτη, οι δήμαρχοι Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας κ.ά.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, όπου διοργανώθηκε τσάι και παραδοσιακή βραδιά.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Και αυτή την Κυριακή είχα τη χαρά να συναντηθούμε, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές με φίλους από τις πόλεις του Βόρειου Τομέα, μέλη της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης, στην εκδήλωση που φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας. Και στη συνέχεια να βρεθώ σε μια όμορφη εκδήλωση, μαζί με συμπολίτες ενορίτες του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

»Η πόλη μας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα σημαντικές πολιτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από τις δύο Δημοτικές μας Ενότητες και στις οποίες ως δημοτική αρχή στηρίζουμε με κάθε τρόπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet