Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Σε επιστημονικό συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στο επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Επενδυτικός-Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ως τις 15 Μαΐου στην Ξάνθη, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, καθώς και στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον Δήμο Ξάνθης και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 800 σύνεδροι από όλη τη χώρα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Για τέσσερις ημέρες οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης παρακολουθήσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, όπως σχεδιάστηκε από τους διοργανωτές, προκειμένου να συμπεριλάβει όλα τα πεδία ευθύνης των ΟΤΑ, με στόχο την ενημέρωση στις τρέχουσες εξελίξεις, την ανταλλαγή καλών πρακτικών, την ενίσχυση της πορείας των Οργανισμών, σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο. Επίσης, συζητήσαμε θεσμικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα των ΟΤΑ, για τα οποία βγήκαν συμπεράσματα και δόθηκαν απαντήσεις από τους αρμοδίους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές του συνεδρίου, και ιδιαίτερα τον Δήμο Ξάνθης που φιλοξένησε τη διοργάνωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet