Σε ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Σε ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο αντιδήμαρχος Π. Ιωάννου

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διεξήχθη την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης «Γεώργιος Καμάρας», στη Ριζούπολη, με στόχο την ενίσχυση του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Η ομάδα της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθηναίων και η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων «έβαλαν γκολ ζωής» και χάρισαν χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής καθημερινώς.

Στο πλαίσιο της δράσης, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Ιωάννου, εξέφρασε τη θερμή υποστήριξή του προς τον σύλλογο «Φλόγα» και την πρόεδρό του, Μαρία Τρυφωνίδου, εκδηλώνοντας την πρόθεση να ενισχύει στο έργο τους με αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον. Επίσης, ο κ. Ιωάννου συνομίλησε και με τον κ. Σταύρο Ν. Μάνταλο, σύμβουλο του ΥΕΘΑ.

«Στον συγκεκριμένο αγώνα νικητής ήταν η αρωγή και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο» δήλωσε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να γνωρίζουν, ότι ανεξάρτητα από τη σημερινή τους κατάσταση, μπορούν να ξεπεράσουν τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και να περάσουν σε έναν πιο φωτεινό κόσμο. Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι για το πιο σημαντικό πράγμα του κόσμου. Τα παιδιά. Είναι η ελπίδα και το μέλλον μας. Με την αγάπη μένει η Φλόγα ζωντανή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet