Σε συνάντηση στις Βρυξέλλες  για τη χρηματοδότηση έργων ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε συνάντηση στις Βρυξέλλες για τη χρηματοδότηση έργων ο Τ. Μαυρίδης

Στη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου συμμετείχε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που βρέθηκε στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος και περισσότεροι από 100 αιρετοί εκπρόσωποι και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που βρίσκονταν στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, της Υπηρεσίας Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και από εξειδικευμένους φορείς ενημέρωσης και διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης έργων στη νέα προγραμματική περίοδο.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η κ. Ασημακοπούλου επισήμανε την επιτακτική ανάγκη αξιοποίησης των διαθέσιμων κοινοτικών κονδυλίων, όχι μόνο για έργα υποδομής, αλλά και σε ό,τι αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την κυκλική οικονομία.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση παραμένει η αιχμή του δόρατος της ανάκαμψης της πατρίδας μας. Τέτοιες συναντήσεις μπορούν να συμβάλλουν ώστε να ενώσουμε δυνάμεις με τους ευρωβουλευτές μας και να μη χαθούν από εδώ και πέρα ευκαιρίες, χρόνος και χρήματα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Ασημακοπούλου για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης και γενικότερα στους Έλληνες ευρωβουλευτές που μας εκπροσωπούν στις Βρυξέλλες.

»Ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα παραμείνουμε σε επαφή μαζί τους, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα συνεργασίας προς όφελος των δημοτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet