Καταγγελία κατοίκου για αναλγησία από πλευράς Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης μετά από τραυματισμό της
Πεζοδρόμιο Κρέσνης 7 στον Χολαργό
Κοινωνία

Καταγγελία κατοίκου για αναλγησία από πλευράς Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης μετά από τραυματισμό της

Σε καταγγελία για ατύχημα που της συνέβη στην Πεύκη, εξαιτίας της κακής κατάστασης πεζοδρομίου, αλλά και τον «Γολγοθά» που έκτοτε αντιμετωπίζει σε ό,τι αφορά τη συνεννόησή της με τον Δήμο, προβαίνει η κ. Κ.Κ. (τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση του «Ε»).

Ειδικότερα, η ίδια αναφέρει:

Κατόπιν ατυχήματος που είχα στις 14/1/21 στο κακής κατάστασης πεζοδρόμιο της οδού Λουντέμη στην Πεύκη, το αποτέλεσμα ήταν να υποστώ κάταγμα του μικρού δακτύλου του αριστερού μου χεριού και ανάταξη εξαρθρώματος φαλάγγων, με χειρουργείο, που έγινε στις 19/1/21 στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Εδώ αρχίζει και ο Γολγοθάς μου:

Χειρουργείο για αποκατάσταση της βλάβης. Νάρθηκας για 40 ημέρες, ακτινογραφίες, αντιβίωση, φυσικοθεραπείες και πάντα υπό την απειλή κινδύνου να κολλήσω COVID κατά τη διάρκεια των συχνών επισκέψεων μου στο νοσοκομείο ΚΑΤ και στο φυσικοθεραπευτήριο. 

Όλα τα ανωτέρω έχουν αλλάξει τον ρου των καθημερινών μου ρυθμών και με έχουν καταστήσει «ανίκανη» να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο από το να φροντίζω να αποκατασταθεί το θέμα της υγείας μου συν το ότι έχω επιβαρυνθεί οικονομικά και ψυχολογικά.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, έχω να αντιμετωπίσω τον πλήρη εμπαιγμό μου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που παρότι προέβη σε όλες τις δέουσες ενέργειες με πρωτοκολλημένες βεβαιώσεις ατυχήματος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ουδεμία ενημέρωση μέχρι και σήμερα 5/4/2021 έχω λάβει, παρά τις άπειρες τηλεφωνικές μου οχλήσεις.

Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι είτε απουσιάζουν (συνήθως Παρασκευή έως Δευτέρα «αγρανάπαυση γαρ») είτε έχουν άδεια. Έχω ζητήσει επανειλημμένα να με καλέσουν τηλεφωνικά, ούτε και αυτό έγινε. Η μόνη επικοινωνία που είχα ήταν την ημέρα του ατυχήματος με τον αντιδήμαρχο κ. Κοκορόσκο της τεχνικής υπηρεσίας που ήρθε και του υπέδειξα το σημείο του συμβάντος. Μου υποσχέθηκε αυτολεξεί:

«Κ. Κ.Κ. θα αποζημιωθείτε και το πεζοδρόμιο θα αποκατασταθεί, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί και εύχομαι να μην υπάρξει άλλο ατύχημα».

Έκτοτε τηρεί σιγή ιχθύος, αυτό όμως που μου έχει στοιχίσει περισσότερο είναι όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με το δήμαρχο κ. Μαυρίδη, ζητώντας από τη γραμματέα του να μου κλείσει ένα ραντεβού μαζί του, είπε πως λόγω Covid τα ραντεβού έχουν πάει πίσω. Της αντιπρότεινα να έχει έστω μια τηλεφωνική επαφή μαζί μου ο δήμαρχος, αφήνοντας το τηλέφωνό μου, ούτε και αυτό μέχρι σήμερα 5/4/21 κατέστη δυνατόν. Στην ύστατη προσπάθεια μου για επικοινωνία μαζί του έστειλα προσωπική αναφορά με αρ. πρωτ. 13566 10/03/2021.Μέχρι και σήμερα 5/4/2021 περιμένω την απάντησή του.

Ο πλήρης εμπαιγμός μου από τους αντιδημαρχους Τεχνικών Έργων, κ. Κοκορόσκο, των Οικονομικών, κ. Μονεμβασιώτη και η πλήρης αδιαφορία του δημάρχου κ. Μαυρίδη στο πρόσωπό μου.

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ, θλίβομαι και εξοργίζομαι με το κ. Μαυρίδη που ως δήμαρχος δεν έχει την ικανότητα και την ανθρωπιά να σταθεί στο πρόβλημά μου, ούτε καν για το τυπικό ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας μου!

 Υ.Γ. Προς διάθεση οιουδήποτε οι πρωτοκολλημένες αναφορές και τα δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί στους αρμόδιους αντιδημάρχους και τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet