Στα εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών σε Πεύκη και Λυκόβρυση ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στα εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών σε Πεύκη και Λυκόβρυση ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 τα δύο εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών εξετάσεων που βρίσκονται στον Δήμο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γιάννη Μαρμαγκιόλη.

Οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν το 1ο ΓΕΛ Πεύκης, όπου τους υποδέχθηκαν ο υποδιευθυντής του σχολείου, Γιώργος Σιούλας και το ΓΕΛ Λυκόβρυσης, στο οποίο είναι διευθυντής ο κ. Μαρμαγκιόλης.

Ο Δήμος έχει παραδώσει στα εξεταστικά κέντρα εμφιαλωμένο νερό και χυμούς για τους εξεταζόμενους, ενώ η Σχολική Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για το ενδεχόμενο καύσωνα κατά τις ημέρες εξέτασης. Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις αίθουσες.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε μετά τις επισκέψεις στα εξεταστικά κέντρα:

«Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Μαρμαγιόλη τα δύο εξεταστικά κέντρα. Έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις και έχουν τηρηθεί τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ η Επιτροπή έχει προμηθευτεί ανεμιστήρες για την περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά τις ημέρες των εξετάσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet