Στα «Πρωτόθρονα» προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη
Κοινωνία

Στα «Πρωτόθρονα» προς τιμήν των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Στην τελετή υποδοχής της ιεράς εικόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου από τη Ρόδο, παρόντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου και στη λιτάνευση των ιερών εικόνων του Αγίου Φανουρίου και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου,  παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Παραμονή της μεγάλης εορτής των Αγίων Αποστόλων, πλήθος πιστών συμμετείχε με θρησκευτική ευλάβεια στις λατρευτικές εκδηλώσεις, συνοδεύοντας τη λιτάνευση των ιερών εικόνων στους δρόμους της πόλης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Ελληνικής Αστυνομίας και με τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου Κρητών «Ο Τάλως» Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της στον εορτασμό «Πρωτόθρονα», που ετησίως πραγματοποιεί ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, η κ. Πατούλη, συνομίλησε με πιστούς, ανταλλάσσοντας ευχές.

Στη λιτανεία παρόντες ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Κατραμάδος, τα μέλη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Κασσιανή Πανάκη, Εύη Χλωρού και Όλγα Κολοκοτρώνη, καθώς και οι κ.κ. Παναγιώτης Αγγελικόπουλος και Γιάννης Βελλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet