Στην έναρξη του πολιτιστικού πενθήμερου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην έναρξη του πολιτιστικού πενθήμερου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης

Στη συναυλία του συγκροτήματος «Ξέφραγο Αμπέλι» βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Με αυτήν την εκδήλωση άνοιξαν οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού πενθημέρου του Δήμου στο άλσος Βαρβαρέσου την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, καθώς η συναυλία της Τετάρτης ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το «Ξέφραγο Αμπέλι» μία παρέα τεσσάρων μουσικών με σαφείς επιρροές από τη νησιωτική παράδοση ξεσήκωσαν το κοινό. Στο άλσος Βαρβαρέσου βρέθηκαν επίσης η τέως γενική γραμματέας Ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήθος πολιτών, πολλοί εκ των οποίων νέοι σε ηλικία.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με το μουσικοθεατρικό «ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ» της θεατρικής ομάδας Replica και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία από τα Πέρα Πλάσματα, ενώ ολοκληρώνονται την Κυριακή (25/9) με τη μουσική διαδραστική κωμωδία «Μια Κηδεία στα Μπουζούκια», στις 20:30.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν σταματούν ποτέ. Το πολιτιστικό πενθήμερο ξεκίνησε με πολύ κέφι και συνεχίζεται στο Άλσος Βαρβαρέσου μέχρι την Κυριακή, όπως πάντα, με δωρεάν είσοδο με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση κάθε βράδυ. Ευχαριστώ όλους, όσοι εργάστηκαν για αυτή την όμορφη βραδιά, καθώς και τα μέλη του χορευτικού της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που συμμετείχαν στη χθεσινή εκδήλωση.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet