Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας προσέφυγε η Μ. Τραγάδη για την καθαριότητα στις δομές του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας προσέφυγε η Μ. Τραγάδη για την καθαριότητα στις δομές του ΠΕΑΠ

Αναφορά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, εκθέτοντας ό,τι έχει περιέλθει σε γνώση της σχετικά με την υπόθεση της ανάθεσης της καθαριότητας του συνόλου των δομών του ΠΕΑΠ (σ.σ.: Νομικό πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης), επισυνάπτοντας τα αρχεία που βρίσκονται στη διάθεση της, κατέθεσε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, το μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου Μαρία Τραγάδη.

Μάλιστα, απευθυνόμενη προς το σύνολο των τακτικών και των αναπληρωματικών μελών του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, τα καλεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου να μην ψηφίσουν την κατακύρωση του εν λόγω διαγωνισμού, καθώς κατά την κρίση της, «δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών του ΠΕΑΠ και των δομών του, ενώ όπως έχω υποστηρίξει και σε προηγούμενα συμβούλια, πρέπει να ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα εάν ο εν λόγω διαγωνισμός πάσχει από ακυρότητα».

«Η παροχή των υπηρεσιών καθαρισμού είναι μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία, ειδικά στις δομές του ΠΕΑΠ, όπου τις χρησιμοποιούν παιδιά, έτσι ώστε να ψηφίζουμε τέτοια θέματα με ελαφρά τη καρδία» σημειώνει η ίδια και προσθέτει:

«Βρίσκομαι στη διάθεση του κάθε μέλους για πιο λεπτομερή ενημέρωση. Καλώ το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ να αναλογιστεί, όχι μόνο τις νομικές του υποχρεώσεις και συνέπειες, αλλά και την ευθύνη του απέναντι σε κάθε κάτοικο και δημότη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet