Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στους Αγίους Αποστόλους ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στους Αγίους Αποστόλους ο Τ. Μαυρίδης

Στην αυλή του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης το απόγευμα της Πέμπτης 30/6 για την εκδήλωση «Τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΑ 2020», που τελούνται υπό τη σεπτή ευλογία του σεβασμιοτάτου ποιμενάρχου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Η εκδήλωση, που ήταν συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης, του Ιερού Ναού και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, συμπεριλάμβανε μουσικοχορευτική παράσταση με τη συμμετοχή του μουσικού συνόλου «ΗΧΑΓΩΓΟΣ» και του χορευτικού συγκροτήματος του ΠΕΠ, με υπεύθυνη τη Μαρία Μπαφαλούκου, καθώς και ομιλία του Καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Εμμανουήλ Βαρβούνη.

Ο κ. Μαυρίδης, που απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, δήλωσε σχετικά: «Παρουσία του σεβασμιοτάτου ποιμενάρχου μας μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου τιμήσαμε Ιερά Μητρόπολη, Ιερός Ναός και Δήμος τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στον σεβασμιότατο μητροπολίτη μας και στους σεβαστούς πατέρες του ιερού ναού. Επίσης στο μουσικό σσύνολο Ηχαγωγός, στο χορευτικό του ΠΕΑΠ, στον κ. Βαρβούνη για την εξαιρετική ομιλία του και σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet