Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλοζωικής Ένωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος
Κοινωνία

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλοζωικής Ένωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης ο δήμαρχος

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλοζωικής Ένωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης (ΦΕΛΥΠΕ) που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά συμμετείχα στην πίτα του νεοσύστατου φιλοζωικού μας συλλόγου, που έχει ήδη σημαντική προσφορά στη κοινωνία για την προστασία και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

»Ως Δήμος έχουμε δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για αυτά τα θέματα των αδεσπότων. Μέσα από τη συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία και τη Φιλοζωική Ένωση Λυκόβρυσης – Πεύκης, φροντίζουμε καθημερινά για την προστασία και για την ευζωία των αδέσποτων παρέχοντάς τους τις απαιτούμενες κτηνιατρικές πράξεις, εμβολιασμό, στείρωση και επανατοποθέτηση στο φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον μέσα από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) προχωράμε στη δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Μαρκόπουλο, όπου αγοράστηκε οικόπεδο 16 στρεμμάτων για αυτόν τον σκοπό. Και πρόσφατα ενισχύσαμε με 1.500 ευρώ τη Φιλοζωική Ένωση με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, αλλά και στα μέλη και εθελοντές του συλλόγου για το έργο που επιτελούν!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet