Στην τηλεδιάσκεψη των δημάρχων με τον περιφερειάρχη Αττικής ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην τηλεδιάσκεψη των δημάρχων με τον περιφερειάρχη Αττικής ο Τ. Μαυρίδης

Στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τους δημάρχους της Αττικής και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, συμμετείχε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, την Τρίτη 25 Μαΐου 2020.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση την επόμενη μέρα μετά την καραντίνα, όπως η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, η κάλυψη των ελλείψεων σε σχολικές καθαρίστριες, η παροχή επιπλέον χώρων για τραπεζοκαθίσματα και η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη:

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και με τον περιφερειάρχη για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη ζωή στις πόλεις μας και τη λειτουργία των Δήμων μας, όπως για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις ελλείψεις σε προσωπικό, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και το ζήτημα της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, που μας απασχολεί ιδιαίτερα.

»Ο κ. Πατούλης μας ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την ανακύκλωση, το πρόγραμμα των ψεκασμών κατά των κουνουπιών και το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των λαϊκών αγορών. Ήταν μια χρήσιμη συζήτηση, καθώς μόνο με την αρμονική συνεργασία Κυβέρνησης, Περιφέρειας, ΠΕΔ και Δήμων μπορούμε να επιλύσουμε τα ζητήματα επιστροφής στην καθημερινότητα μετά την καραντίνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet