Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή του Λευτέρη Ζαμπετάκη

Στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Πευκιώτη ηθοποιού και ραδιοφωνικού παραγωγού Λευτέρη Ζαμπετάκη «Ψυχής μου Κύματα», που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος, ενώ τη συλλογή προλόγισε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης και ποιήματα απήγγειλαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Φάνης Μουρατίδης. Σε όλους τους συντελεστές της παρουσίασης ο δήμαρχος παρέδωσε αναμνηστικά δώρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίτιμοι καλεσμένοι και φίλοι του Λευτέρη Ζαμπετάκη όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαρίνα Ασλάνογλου η Μαρία Φιλίππου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Alpha Πίμη Φασούλα κ.α., ενώ ο καλλιτέχνης υπέγραψε πλήθος αντιτύπων της συλλογής.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ο Δήμος και το ΚΟΙΠΑΠ στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη μας την παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής ενός συμπολίτη μας και φίλου, του Λευτέρη Ζαμπετάκη. Χάρη στον Λευτέρη είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σε αυτό τον όμορφο χώρο εξέχουσες προσωπικότητας του ελληνικού πολιτισμού, ενώ οι μέχρι σήμερα πωλήσεις του βιβλίου, πιστοποιούν ότι πρόκειται για ένα πολύπλευρο ταλέντο.

Χρειάζεται τόλμη ώστε ένας άνθρωπος που έχει γίνει γνωστός ως ηθοποιός και ως ραδιοφωνικός παραγωγός να παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του μέσα από την ποίηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Παναγιώτη Μπόλλα, τον αντιπρόεδρο Θάνο Πιπερίγκο, το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ και όλους όσοι εργάστηκαν για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης. Εύχομαι ολόψυχα στον Λευτέρη Ζαμπετάκη να ακολουθήσουν πολλές ακόμη ποιητικές συλλογές και επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet