Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΟΙΠΑΠ για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Τ. Μαυρίδης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΚΟΙΠΑΠ για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Τ. Μαυρίδης

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Μπενίση» βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019. Μαζί με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους γεμάτοι κέφι και χαμόγελα.

Ο Άη Βασίλης επισκέφτηκε την εκδήλωση και μοίρασε δώρα στα παιδιά, ενώ ο σύλλογος γονέων διοργάνωσε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο bazaar, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την πραγματοποίηση μιας δραστηριότητας – έκπληξη.

Ο κ. Μαυρίδης, που ανέλαβε χρέη «βοηθού» του Άη Βασίλη, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και δήλωσε: «Υποδεχθήκαμε με πολλή χαρά, κέφι, παιχνίδια, ζωγραφιές και δώρα για τους μικρούς μας πρωταγωνιστές από τους Παιδικούς μας Σταθμούς, σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ μαζί με τις άξιες και υπέροχες εκπαιδευτικούς των Παιδικών μας Σταθμών. Πάντα με την άοκνη συμπαράσταση της διευθύντριας κ. Βαρδάκου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ακούσουν παραμύθια και να πάρουν δώρα από τον Δήμο μας με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά! Και του χρόνου με υγεία σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet