Στις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης για τα νήπια που ήδη φοιτούν σε αυτούς (επανεγγραφές).

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη γενική καθαριότητα των παιδικών σταθμών, μετά την απεντόμωση – απολύμανση που έγινε στις 31 Ιουλίου 2015. Για τον λόγο αυτό δεν θα γίνουν δεκτά παιδιά εκείνη την ημέρα.

Για τις ωφελούμενες μητέρες που δικαιούνται το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και οι οποίες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ):

  1. Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 5 Αυγούστου 2015 έως τις 18 Αυγούστου 2015 και μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courier).
  2. Οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων και οι Πίνακες των απορριφθεισών μητέρων ανά Νομό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr, στις 7 Σεπτεμβρίου 2015.
  3. Οι ημερομηνίες υποβολής ενστάσεων είναι από 8 Σεπτεμβρίου 2015 έως 10 Σεπτεμβρίου 2015.
  4. Οι οριστικοί πίνακες (ωφελούμενων και επιλαχουσών) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: paidikoi.eetaa.gr, στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι Κωδικοί Δομής για τους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, είναι:

  1. Κωδικός Δομής 20490: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης.
  2. Κωδικός Δομής 20492: 1ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.
  3. Κωδικός Δομής 20494: 2ος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης.
  4. Οι Δομές δηλώνονται με σειρά προτίμησης και όχι κατά αύξοντα αριθμό.

Τα οριστικά αποτελέσματα των νέων εγγραφών θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Για την ακριβή ημερομηνία προσέλευσης των νέων νηπίων, που θα φοιτήσουν τη νέα σχολική χρονιά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης, οι γονείς θα ενημερωθούν με ατομικό φάκελο που θα αποσταλεί στην οικία τους, εφόσον έχει προηγηθεί η έγκριση των θέσεων του απαιτούμενου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet