Στον αγιασμό του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης αντιπροσωπεία της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Κοινωνία

Στον αγιασμό του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης αντιπροσωπεία της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Στον ετήσιο αγιασμό για τη νέα προσκοπική περίοδο του 2ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «βαγόνι» τους στο άλσος Βαρβαρέσου, παρευρέθηκαν μέλη του δημοτικού συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

«Όταν παρευρίσκεσαι και τιμάς τις προσπάθειες νέων ανθρώπων, όπως των Προσκόπων της πόλης μας, αισθάνεσαι πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την πόλη μας και την κοινωνία γενικότερα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, στην οποία προστίθενται τα εξής:

«Με  τις ευλογίες της Εκκλησίας, διά του πατρός Ευστρατίου, ξεκίνησε σήμερα η νέα προσκοπική περίοδος 2018-19. Μετά την προσκοπική υπόσχεση μιας νέας βαθμοφόρου και αφού προηγήθηκε η προσευχή, έγινε η τελετή της έπαρσης της σημαίας. Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και ξεκίνησε η προσκοπική περίοδος με τις ευχές όλων μας, αρχηγού, περιφερειακού μέλους της διοίκησης των προσκόπων και των γονέων που παρευρέθηκαν στη σεμνή προσκοπική τελετή.

»Ιδιαίτερη τιμή για μας και την παράταξή μας ήταν ο χαιρετισμός του επικεφαλής μας Παναγιώτη Ιωάννου, ως ιδρυτή του 2ου Συστήματος των Αεροπροσκόπων της Πεύκης δεκαετίες πριν (διατέλεσε πρόσκοπος από το 1966 μέχρι το 1986), και η αναφορά του στα πρώτα χρόνια της προσκοπικής ιστορίας της πόλης μας. Όλοι ευχηθήκαμε ευόδωση των εργασιών του Συστήματος, στο μικρό κέρασμα που ακολούθησε από τους γονείς των προσκόπων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet