Στον αρχιερατικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κηφισιάς ο Π. Ιωάννου
Κοινωνία

Στον αρχιερατικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κηφισιάς ο Π. Ιωάννου

Ο επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης Νέα Δημιουργία παρέστη στον αρχιερατικό εσπερινό που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κηφισιάς, εν όψει της εορτής του Αγίου Πνεύματος, χοροσταντούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Κηφισιάς Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου.

Ο κ. Ιωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον σεβασμιώτατο και να λάβει την ευλογία του, καθώς και με ιερείς που συνδέονται με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως ο ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Νικάνωρ Καταγιάννης και ο γενικό αρχιερατικός της Μητροπόλεως πρωτοπρεσβύτερος Χρίστος Κυριακόπουλος.

Μετά το πέρας του εσπερινού είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, καθώς και με την αντιπεριφεριάρχη Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, οι οποίοι παραβρέθηκαν στον πανηγυρίζωντα Ιερό Ναό.

Τέλος ευχήθηκε στον προϊστάμενο του Ναού αρχιμανδρίτη Σέργιο Βαρέλια συγχαίροντάς τον για το έργο που επιτελεί, καθώς και για την άρτια διοργάνωση της πανηγύρεως.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet