Συγκέντρωση ρουχισμού από τον Σύλλογο Γυναικών στις 22/10
Κοινωνία

Συγκέντρωση ρουχισμού από τον Σύλλογο Γυναικών στις 22/10

Δράση συγκέντρωσης ρούχων και υποδημάτων, αλλά και άλλων αντικειμένων, όπως παιχνίδια, κουβέρτες, διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη τα οποία θα διατεθούν στην κοινωνική ιματιοθήκη του Δήμου.

Η δράση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, από τις 18:00 έως τις 20:00 στο Πολυϊατρείο της Πεύκης και στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης, όπως μας ενημερώνει η ακόλουθη πρόσκληση.

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 θα σας περιμένουμε από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο Πολυϊατρείο της Πεύκης (Ελ.Βενιζέλου 15 & Ρ.Φεραίου) και στο Πολυϊατρείο της Λυκόβρυσης (Ρίμινι 10), προκειμένου να συγκεντρώσουμε ρούχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες κι ό,τι άλλο δεν χρειάζεστε (π.χ. καροτσάκια)!

Αρκεί βέβαια να είναι σε καλή κατάσταση ΠΛΥΜΕΝΑ και ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ.

Τα συγκεντρωμένα είδη θα διατεθούν στην κοινωνική ιματιοθήκη του Δήμου που λειτουργεί στην Λυκόβρυση επί της οδού Ρίμινι 10, από την οποία εξυπηρετούνται όσοι χρήζουν βοήθειας!

Πολλά πράγματα τα οποία για μας είναι «άχρηστα» σε πάρα πολλούς συνανθρώπους μας είναι «πολύτιμα» γι΄ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά τί πετάμε στα σκουπίδια!

Αν έχετε συγκεντρώσει πλαστικά καπάκια μπορείτε να τα φέρετε!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet